menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Στον Μητροπολιτικό μας Ναό το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Εξαιρετική τιμή και ευλογία για την πόλη του Βόλου και την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, γεγονός που εντάσσεται στο Δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως του Πολιούχου μας.
Το Ιερό Λείψανο αφιχθεί στον Ναό το Σάββατο 30/11, στις 5.45 μ.μ., θα το κομίσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ και θα το υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής, του Ιερού Κλήρου και του λαού. Αμέσως μετά, θα τελεστεί ο Εσπερινός του Σαββάτου, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Σεραφείμ και θα ψαλούν η Ιερά Παράκληση και οι Χαιρετισμοί της Οσίας.
Την Κυριακή 1/12 θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος θα κηρύξει τον θείο Λόγο. Στις 5.00μ.μ. θα τελεστούν ο Εσπερινός και το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου.
Το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως το Σάββατο 7/12 και καθ’ όλη της ενταύθα παραμονής του θα εξελιχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα ιερών Ακολουθιών, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου