menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -Παράρτημα του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"-  πραγματοποίησε μια ακόμη εκδήλωση στήριξης των δεκάδων απόρων μαθητών της περιοχής Αλιβερίου (Ν. Ιωνίας).  Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (11 Οκτωβρίου), μια ομάδα εθελοντών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" επισκέφθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας και παρέδωσε στον δραστήριο Διευθυντή του, κ. Τάσιο Γούκο, 65 χαρτοκιβώτια  με βρεφικά και παιδικά χειμερινά ενδύματα και υποδήματα, για τις ανάγκες των δεκάδων οικογενειών εκείνης της περιοχής. Οι συνεργάτες του "Ε" δημιούργησαν μια όμορφη έκθεση στο χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου με τον καρπό της αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας και το Σάββατο (12/10) οι γονείς των μαθητών επισκέφθηκαν την έκθεση και επέλεξαν τα αναγκαία είδη για τις οικογένειές τους.  Αυτή η εκδήλωση του "Ε" πραγματοποιείται στο σχολείο αυτό δύο φορές το χρόνο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ο "Εσταυρωμένος" συγχαίρει τον κ. Τάσο Γούκο και τους καλούς του συνεργάτες, για την ευαισθησία τους, αλλά και για την συνεργασία τους με την Τοπική Εκκλησία προς ενίσχυση των  απόρων μαθητών τους. 
Μακάρι βρεθούν και άλλοι εκπαιδευτικοί που θα τους μιμηθούν. Το ΚΕ.Δ.Α.Β. και όλες οι εκκλησιαστικές κοινωνικές δομές της Τ. Εκκλησίας, που λειτουργεί ο "Ε", είναι στη διάθεση όλου του εκπαιδευτικού κόσμου, αλλά και όλων των κοινωνικών φορέων του Νομού μας. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου