menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...

     Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο, συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (της Ι. Μ. Δημητριάδος), που λειτουργεί καθημερινά ως παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και εξυπηρετεί δεκάδες συμπολίτες μας. Οι συνεργάτες του Συλλόγου προσπαθούν να ανακινήσουν με τα χέρια τους όλους τους χώρους του κέντρου, αξιοποιώντας τα χαρίσματα που τους έδωσε ο Θεός. Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" χρηματοδοτεί όλες αυτές τις εργασίες, που θα συνεχιστούν και για τον εξωραϊσμό όλων των εξωτερικών χώρων, προς διευκόλυνση της διακονίας των εθελοντών και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών. 
      Ήδη, στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β. έχει τοποθετηθεί ένα υπέροχο προσκυνητάρι - προσφορά της επιχείρησης του κ. Ι. Λαζάρου - αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, τον Προστάτη των μελών και εθεοοντών του Συλλόγου μας. 
Για την συνέχιση των εργασιών ζητούμε από τους φίλους μας να μας βοηθήσουν προσφέροντας διάφορα οικοδομικά υλικά, όπως: τσιμέντο, πλαστικό χρώμα (λευκό και γκρίζο, για το δάπεδο), κόλλα πλακιδίων κ.α

ΠΡΙΝ

και ΜΕΤΑ 

Στον χώρο αυτό 
θα τοποθετηθούν 
φωτογραφικά στιγμιότυπα 
από τη δραστηριότητα 
του Συλλόγου
"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" 
με σκοπό την ενημέρωση 
των επισκεπτών 
του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ...

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου