menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Διανομή της Κ. Διαθήκης (σε 7 ξένες γλώσσες) στους χώρους κράτησης.

Η ουσία της διακονίας του "Εσταυρωμένου" και των εθελοντών-συνεργατών του, έχει σχέση με την μεταφορά  του μηνύματος του Ευαγγελίου και στους απαράκλητους χώρους των φυλακών και των κρατητηρίων. Ο καλύτερος τρόπος διακονίας είναι η έμπρακτη αγάπη, ο διακριτικός προφορικός λόγος, αλλά και το έντυπο υλικό, όπως το πνευματικό βιβλίο, το τετραμηνιαίο περιοδικό του "Ε":  "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ"κ.α. 
Το σπουδαιότερο όμως ΔΩΡΟ στα χέρια των εγκλείστων είναι το Ευαγγέλιο. Ο "Ε" αρκετές φορές προσέφερε μια ικανή  ποσότητα της ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, την οποία διανέμουν οι κοινωνικοί λειτουργοί της φυλακής, σ' όποιους το ζητούν. Υπήρχε όμως ένα κενό σε σχέση με τους αλλοδαπούς κρατουμένους που δεν γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα. Αυτό το κενό το κάλυψε ο "Ε" με την προσφορά πολλών αντιτύπων της Κ.Δ. και σε πολλές ξένες γλώσσες.
Ήδη, έχει ετοιμαστεί μια ακόμη αποστολή, προς τις δύο τοπικές φυλακές, που θα παραδοθεί άμεσα. Επίσης, για όσους γνωρίζουν την Ρωσική γλώσσα (Ρώσοι, Ουκρανοί, Γεωργιανοί κ.α.), ο Σύλλογός  προσέφερε στις βιβλιοθήκες των Ειδικών Καταστημάτων και αρκετούς τόμους βιβλίων, για να δοθεί η δυνατότητα και σ' αυτούς τους αδελφούς να διαχειρίζονται το χρόνο τους επικοδομητικά. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου