menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": 200 χειμερινά σκουφιά και γάντια για ισάριθμους φυλακισμένους. Νέες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Επ' ευκαιρία της εισόδου μας στο νέο έτος 2019, "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και οι συνεργάτες του, θα πραγματοποιήσουν τέσσερις (4) νέες εκδηλώσεις στο Βόλο και στην φυλακή της Κασσαβέτειας.

1. Την Πέμπτη 17 Ιαν. και ώρα 10η πρωινή, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη τριών στελεχών του συλλόγου μας στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας, με σκοπό να μεταφέρουν τις ευχές του "Ε"  σ' όλους τους κρατούμενους και τους εργαζόμενους στην φυλακή αυτή. Θα ευλογηθεί η βασιλόπιτα στην βιβλιοθήκη του παραρτήματος ανηλίκων,  όπου κρατούνται 30 ανήλικα παιδιά, και στη συνέχεια, οι συνεργάτες μας θα επισκεφθούν τα προαύλια των 2 κλειστών παραρτημάτων του καταστήματος, όπου κρατούνται 75 ενήλικες, τον χώρο των εξωτερικών κρατουμένων (50) και θα τελειώσουν με επίσκεψη στο ποιμνιοστάσιο της Κασσαβέτειας, όπου εργάζεται μια μικρή ομάδα φυλακισμένων. Κατά την επίσκεψη θα διανεμηθούν: 50 σκουφάκια, 50 γάντια, 100 ημερολόγια τσέπης και η βασιλόπιτα. 

2. Την Πέμπτη  17 Ιαν. και ώρα 7η απογευματινή, θα πραγματοποιηθεί μια επίσκεψη 8 συνεργατών του "Ε" στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, θα ευλογηθεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα και θα διανεμηθούν δώρα σ' όλους τους τροφίμους του Ιδρύματος. Ο "Ε" θα προσφέρει καινούργια αθλητικά υποδήματα σ' όλα τα παιδιά, δηλώνοντας εμπράκτως για μια ακόμη φορά την ανιδιοτελή αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας και δια του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".

3. Το Σάββατο 19 Ιαν. και ώρα 5η απογευματινή, θα πραγματοποιηθεί  μια οικογενειακή σύναξη όλων των συνεργατών - εθελοντών του "Ε" στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος - παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" - Θουκυδίδου 10, στο Βόλο. Στην εκδήλωση αυτή θα ευλογηθεί επισήμως η βασιλόπιτα του συλλόγου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. κ. Ιγνάτιο. Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι συνεργάτες του "Ε" μετα των συζύγων τους. 

4. Τη Δευτέρα 21 Ιαν. 2019 και ώρα 10:30 πρωινή, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη επίσκεψη του "Ε" στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου (φυλακή Βόλου), με σκοπό να μεταφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου τις ευχές της τοπικής μας Εκκλησίας, να ευλογηθεί η παραδοσιακή βασιλόπιτα και να γίνει η διανομή: 50 χειμ/νών  σκούφων, 50 γαντιών, 100 ημερολογίων τσέπης και η βασιλόπιτα. 

Το Δ.Σ. του "Εσταυρωμένου", 
χρηματοδότησε με αγάπη όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης, 
διότι πιστεύει και διακηρύττει πως 
"η επίσκεψη είναι το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο δώρο για κάθε έγκλειστο συνάνθρωπό μας".  

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου