menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Φάρμακα για τα προσφυγόπουλα της δομής ΜΟΖΑ (περιοχή Βόλου)

Ο "Εσταυρωμένος", ανταποκρινόμενος σε έκτακτη παράκληση των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών του Κέντρου φιλοξενίας προσφύγων της δομής ΜΟΖΑ, προσέφερε μια ικανή ποσότητα βρεφικών σκευασμάτων και φαρμάκων, όπως πάνες, φαρμακευτικές κρέμες, βρεφικό γάλα σκόνης, παυσίπονα κ.α. για την κάλυψη των αναγκών της αρμόδιας υπηρεσίας. Στον χώρο αυτό φιλοξενούνται 147 περίπου πρόσφυγες εκ των οποίων 73 είναι βρέφη και ανήλικοι μέχρι 18 ετών.
Προ ημερών, είχε προηγηθεί και μια μεγάλη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (στη ΜΟΖΑ), εκ μέρους του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος - παράρτημα του "Ε". Παραδόθηκε στα χέρια των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων μια μεγάλη ποσότητα παιδικών και γυναικείων ενδυμάτων, κουβέρτες, παπλώματα, βρεφικές καλαθούνες κ.α. 
Ο Σύλλογος, εργάζεται πάντοτε έχοντας υπόψη του τη ρήση: "καλύτερη η πρόληψη από την θεραπεία". Για το λόγο αυτό, από τον μήνα Αύγουστο αρχίζει να προμηθεύει τις κοινωνικές υπηρεσίες (κρατητήρια, φυλακές, ιδρύματα, ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία, Σπίτια Γαλήνης Χριστού, Κέντρα υγείας κ.λ.π.) της περιοχής μας και τις άπορες οικογένειες με διάφορα αναγκαία υλικά και για τον ερχόμενο χειμώνα.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου