menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" (1/7)

Την Κυριακή, 1/7/2018, στις 8 μ.μ, στο προαύλιο του Ι. Ναού Αγ. Αποστόλων Αγριάς, έλαβε χώρα εκδήλωση προς τιμήν του Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος», στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή την εορτή των Αγίων. Συγκεκριμένα, έγινε η παρουσίαση των δύο τελευταίων βιβλίων του προέδρου του συλλόγου, πατρός Θεοδώρου Μπατάκα,  «Λόγια της στεριάς και της θάλασσας» και «Ο πειρατής … με την κόκκινη βαρκούλα», τα οποία απευθύνονται κυρίως σε παιδιά.
Την εκδήλωση οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία η ενορία των Αγίων Αποστόλων Αγριάς, με πρωτοβουλία και καθοδήγηση του ευλαβέστατου εφημερίου του Ιερού Ναού π. Βάιο Κορομπίλια και την πολύτιμη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδος συνεργατών του. Από μέρους του «Εσταυρωμένου» μίλησαν ο αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος για το έργο και την προσφορά του συλλόγου, καθώς και η κ. Μαρία  Παπαπολυβίου-Λαζάκη, η οποία παρουσίασε τα δύο βιβλία. Δύο αφηγητές ανέγνωσαν με ιδιαίτερη εκφραστικότητα δύο παραμύθια, αντίστοιχα ένα από κάθε βιβλίο. Ενδιάμεσα η παιδική χορωδία της ενορίας των Αγ. Αποστόλων τραγούδησε εξαιρετικά, όμορφα τραγούδια για τη θάλασσα και την πατρίδα.
Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου και συγγραφέας των δύο παιδικών βιβλίων π. Θεόδωρος Μπατάκας, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τις εμπειρίες του από τη διακονία του στους χώρους κράτησης και ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, προσφέροντας δώρα σ' όλους εκ μέρους του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".
Το κοινό που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να αγοράσει τα βιβλία και να συμβάλει μ’ αυτό τον τρόπο στα έσοδα του «Εσταυρωμένου», που διατίθενται για τις αυξημένες ανάγκες των άπορων κρατούμενων αδελφών μας.










▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου