menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΝΕΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"

Μετά από παράκληση των υπευθύνων λειτουργίας του χώρου φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής μας (ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ), το ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος - παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" - προσέφερε στους πρόσφυγες: μια ικανή ποσότητα παιδικών ενδυμάτων, παιχνίδια, παιδικά κρεβατάκια, παιδικές καλαθούνες κ.α. Η συνεργασία με της Τοπικής μας Εκκλησίας, .δια του  "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" με τις  αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες  που στελεχώνουν τους χώρους αυτούς, είναι συνεχής και καρποφόρα. 
Προ ημερών, επίσης, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες άλλες αποστολές:
1. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Βόλου, παρέλαβε από το ΚΕ.Δ.Α.Β.  μια ποσότητα ενδυμάτων για την στήριξη διαφόρων ευπαθών ομάδων (αστέγων, ασθενών κ.α. ).
2. Ο Ξενώνας "ΦΙΛΥΡΑ" του Νοσοκομείου Βόλου, παρέλαβε από το ΚΕ.Δ.Α.Β. διάφορα αναγκαία είδη (εσώρουχα, κάλτσες κ.α.) για την βοήθεια των 16 ψυχιατρικά ασθενών.
3. Ένα μοναστηράκι της περιοχής μας, παρέλαβε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι και ένα αναπηρικό καροτσάκι. 
4. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας παρέλαβε από το ΚΕ.Δ.Α.Β. εξήντα πέντε (65) κιλά πλαστικό χρώμα για την ανακαίνιση των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου. Ο "Ε" προσέφερε και τρία ημερομίσθια για την βαφή τους. 
5. Η Κοινωνική Υπηρεσίας της Φυλακής Λάρισας, παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας (π. Θεόδωρο) μια ποσότητα ειδών καθαριότητος, εσωρούχων κ.α. για την ενίσχυση των πεντακοσίων πενήντα (550) απόρων κρατουμένων.
6. Πολλοί συμπολίτες μας - σε καθημερινή βάση - επισκέπτονται το ΚΕ.Δ.Α.Β. και παραλαμβάνουν πολλά αναγκαία είδη για τις άπορες οικογένειές τους.

Με τη βοήθεια των εθελοντών - συνεργατών του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ταξινομούνται και διανέμονται όλες οι προσφορές των συμπολιτών μας και - την κατάλληλη στιγμή - αποστέλλονται σε πολλούς Κοινωνικούς Φορείς, Φυλακές, Κέντρα Υγείας, Ιδρύματα, Μοναστήρια, Σπίτια Γαλήνης Χριστού, Σχολεία, άπορες οικογένειες και μεμονωμένα πρόσωπα.






▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου