menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΠΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ


Μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του  "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" με την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που δραστηριοποιείται και στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων της περιοχής μας (ΔΟΜΗ ΜΟΖΑ), αποφασίσαμε να κάνουμε μια ειδική έκκληση προς τους συμπολίτες μας για την συλλογή σπαστών παιδικών καροτσιών προς εξυπηρέτηση των οικογενειών με μικρά παιδιά. 

Το αίτημα των υπευθύνων του χώρου έχει ως εξής: 
"Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστούμε για την προσφορά από μέρους σας των βρεφικών ειδών και για την άμεση ανταπόκρισή σας στην κάλυψη αναγκαίων ειδών στη δομή. Επίσης, υπάρχει ανάγκη για σπαστά καροτσάκια καθότι στη δομή διαμένουν 27 μικρά παιδάκια ηλικίας τριών ετών και κάτω. Θα σας παρακαλούσαμε για την ευγενική προσφορά σας, σε περίπτωση που διαθέτετε ή που θα έχετε στην κατοχή σας στο μέλλον".

ΖΗΤΟΥΜΕ από τους συμπολίτες μας,
Σπαστά παιδικά καροτσάκια (που θα είναι σε καλή κατάσταση),τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10, πλησίον του ΙΚΑ και της εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου). Πριν την παράδοση θα ήταν καλό να προηγηθεί ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του "Ε": 2421310021 ή αφήστε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: oestavromenos@gmail.com

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Να γίνει κοινοποίηση της έκκλησης απο τους φίλους του "Ε".


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου