menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (29/11/17) μια ακόμη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, με σκοπό να ενισχυθούν οι χειμαζόμενοι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Μάνδρας Αττικής. 

Μετά από συνεννόηση του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου,  με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μάνδρας, ετοιμάστηκε από τους εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας μια ικανή ποσότητα κλινοσκεπασμάτων που παραδόθηκε στα χέρια των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου, για να την διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο υπέρ των δεκάδων κατοίκων της περιοχής που δοκιμάστηκαν σκληρά προ ολίγων ημερών. Τ

Την αποστολή αυτή την έφερε εις πέρας ένας καλός συνεργάτης του Συλλόγου, ο οποίος με χαρά δέχτηκε να μεταφέρει στην Αττική την έμπρακτη αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας, και, μάλιστα, με δικό του μέσον. Τον ευχαριστούμε εκ καρδίας.

Με τη χάρη του Θεού, και οι τέσσερις κοινωνικές δομές του "Ε"  λειτουργούν κανονικά, με επιτυχία, προσφέροντας στήριξη και άμεση βοήθεια όπου υπάρξει ανάγκη, εντός και εκτός του Νομού Μαγνησίας.



▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου