menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ

Όπως είναι ήδη γνωστό στους συμπολίτες μας, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10 - έναντι ΙΚΑ και εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου) λειτουργεί καθημερινά ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σ.Σ.Κ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". Την ευθύνη λειτουργίας της νέας αυτής κοινωνικής δομής έχει το Δ.Σ. του Συλλόγου με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των συνεργατών - εθελοντών του. 

Την περίοδο αυτή - και μετά από τις μεγάλες ανθρωπιστικές αποστολές που πραγματοποίησε ο "Ε" σ' ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό - παρουσιάστηκε μεγάλη έλλειψη σε ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΗΒΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ (καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα). Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Συλλόγου κάνει έκκληση προς τους συμπολίτες μας να προσφέρουν στο ΚΕ.Δ.Α.Β. ελαφρώς μεταχειρισμένα, καθαρά και σιδερωμένα ανδρικά και εφηβικά ενδύματα, όπως ΦΟΡΜΕΣ, ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ, ΜΠΛΟΎΖΕΣ, ΜΠΟΥΦΑΝ (ΟΧΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ)

Το ΚΕ.Δ.Α.Β. ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ενδύματα για άνδρες και γυναίκες μεγάλης ηλικίας. 

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αυτά τα είδη, θα πρέπει να τηλεφωνούν στον αριθμό 2421310021 για να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με την παράδοση και παραλαβή των δεμάτων. Η παραλαβή γίνεται καθημερινά στο ΚΕ.Δ.Α.Β. από την 10η πρωϊνή μέχρι την 12η μεσημβρινή.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Παρακαλούνται οι δωρητές να ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου (Θουκυδίδου 10) τα δέματα, αλλά να τα παραδίδουν στους εντεταλμένους συνεργάτες του Συλλόγου.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου