menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΛΩΝΑ

Ανέστη Χριστός και ζωή πολιτεύεται!

Λίγο πριν από το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης είχαμε την χαρά να μας επισκεφτεί η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την παράσταση κουκλοθέατρου «Η αρρώστια του Αχλαδένιου», διάρκειας 35 λεπτών:

Όταν φεύγουν τα αφεντικά από την κουζίνα, τα φρούτα ζωντανεύουν και πειράζει το ένα το άλλο. Ο Αχλαδένιος τους πειράζει όλους. Όταν ξεκινάνε να κάνουν τη δουλειά ο Αχλαδένιος "αρρωσταίνει" από τεμπελιά. Τα άλλα φρούτα συνεργάζονται και του δίνουν ένα καλό μάθημα. Το έργο τελειώνει με όλα τα φρούτα αγαπημένα.

Η ψυχαγωγική αυτή δραστηριότητα αναφερόταν στην όρεξη για ζωή. Απευθυνόταν κυρίως σε μικρά παιδιά και την παρακολούθησαν κρατούμενοι του ΕΚΚΝ Αυλώνα οι οποίοι είναι γονείς, μαζί με τις οικογένειές τους.
Τα παιδιά των νέων που εξυπηρετούμε είχαν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην αγκαλιά των γονέων τους μια παράσταση που τα αφορούσε και μετά από το τέλος της έπαιξαν με τις κούκλες της παράστασης, ενώ επίσης έλαβαν λαμπάδες, δώρα, γλυκίσματα και αναψυκτικά που πρόσφερε ο πατήρ Εφραίμ Παναούσης υπεύθυνος της ομάδος «από καρδιάς» Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή την εμπειρία!!


http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.gr/2017/04/blog-post_30.html#more

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου