menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"

Την Πέμπτη 19/1/2017 το βράδυ, ένας εκπρόσωπος του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", παρέλαβε από το καράβι "ΠΡΩΤΕΥΣ" μια ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, που απέστειλε το 1ο Παπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου, των Β. Σποράδων. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωσαν τις ημέρες των εορτών διάφορα τρόφιμα (210 συσκευασίες τροφίμων μακράς διαρκείας) υπέρ των απόρων οικογενειών για τις οποίες μεριμνά ο Σ.Σ.Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", όπως φυλακισμένων, αποφυλακισμένων, φυγόποινων, προσφύγων, μεταναστών, μονογονεϊκών οικογενειών, κακοποιημένων γυναικών, αστέγων, Ρομά, αλλά και σχολεία ακραίων συνοικιών της περιοχής μας κ.α. 
Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Φραγκούλα Τουτουτζόγλου, Διευθύντρια του σχολείου, στους καλούς της συνεργάτες, στους μαθητές και στους γονείς τους για την πράξη αλληλεγγύης που τιμά το Σχολείο τους και το νησί τους που δοκιμάστηκε υπερβολικά αυτό τον μήνα του χειμώνα. Έδωσαν σ' όλους ένα μάθημα ζωής, διότι, παρά τις δυσκολίες τους, έκαναν πράξη τον λόγο του Χριστού για αγάπη και αλληλεγγύη: "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ". Και αυτό το μάθημα ζωής μας το προσφέρουν δάσκαλοι και μαθητές ενός Δημοτικού σχολείου!!!
Το Δ.Σ. και όλοι οι συνεργάτες του "Ε",  ευχαριστούν θερμά για την πρωτοβουλία και την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας και εύχονται ολόψυχα καλή και ευλογημένη χρονιά. Ο Θεός να σκεπάζει όλους τους δωρητές μας, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου και τον Πλοίαρχο του πλοίου "ΠΡΩΤΕΥΣ", για την εξυπηρέτηση. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου