menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ΕΝΙΣΧΥΕΙ και ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Ο "Εσταυρωμένος", με τις προσφορές του και την έμπρακτη αγάπη του, έχει ενισχύσει πολλές φορές και μια ομάδα περιφερειακών ενοριακών κέντρων σίτισης. Στο παρελθόν, ο Σύλλογος, έχει χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των χώρων τεσσάρων  Ενοριακών Σπιτιών Γαλήνης Χριστού, έχει προσφέρει ήδη ένδυσης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, λάδι, ψάρια, κρέας και χρήματα. 
Χθες (25/01/17), προσέφερε μια ικανή ποσότητα κοτόπουλων προς ενίσχυση τριών περιφερειακών ενοριακών Σπιτιών Γαλήνης Χριστού. 
Το Δ.Σ. του "Ε", θεωρεί υποχρέωσή του να ενισχύει και άλλες κοινωνικές εκκλησιαστικές δομές της τοπικής μας Εκκλησίας, αφού οι ευλογίες που στέλνει ο Θεός στο Σύλλογο επαρκούν - κάποιες φορές - για την κάλυψη των αναγκών των δεκάδων οικογενειών που στηρίζει σε μηναία βάση. Όλα όσα συλλέγει με κόπο και αγάπη ανήκουν στην Εκκλησία και στους ανθρώπους που στηρίζει. 
Όλες αυτές οι ανακοινώσεις, περί της δραστηριότητας του "Ε", γίνονται για να πληροφορούνται οι δωρητές μας το πως αξιοποιούνται οι προσφορές τους. Τους ευχαριστούμε ευχόμενοι να τους μιμηθούν κι άλλοι. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου