menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΛΟΣ: Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. κ. Ιγνατίου

Επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρος Ιγνατίου του Θεοφόρου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή 29/1.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού, το Σάββατο 28/1, στις 6.00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα απονείμει την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Τοπικής μας Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό, μετά Διπλώματος, στον πολιό και σεβάσμιο Ιερέα Πρωτ. Κων/νο Μυγδάλη, για το πολυσήμαντο πνευματικό έργο που προσφέρει στον λαό της Μητροπόλεώς μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της Ιερατικής του ζωής. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Ποιμενάρχου μας. Κατά τη διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου και του λαού.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ι.Μ.ΔημητριάΔος

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου