menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 10ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Για δεύτερη φορά ο "Εσταυρωμένος" και η "Διακονία", εν συνεργασία με τον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, προχώρησαν σε μια νέα εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ο κ. Τάσος Γούκος, Διευθυντής του Σχολείου, ανταποκρίθηκε θετικά στην νέα πρόταση του Δ.Σ. Συλλόγου και της "Διακονίας" να συνδιοργανώσουν μια μεγάλη έκθεση ενδυμάτων προς ενίσχυση των απόρων οικογενειών των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου. Αλιβερίου. Ένα φορτηγό  της Ι. Μ. Δημητριάδος μετέφερε 30 μεγάλα χαρτοκιβώτια με παιδικά ρούχα  στο σχολείο αυτό και με τη βοήθεια 4 εθελοντών της "Δ" τακτοποιήθηκαν επάνω σε τραπέζια και σε πάγκους προς διευκόλυνση των γονέων που θα προσκληθούν να λάβουν τα αναγκαία.  

Ο ακούραστος κ. Διευθυντής, εμπνεόμενος από την διάθεση των εθελοντών και συνεργατών της Τοπικής μας Εκκλησίας, αξιοποιεί πλήρως όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που δημιουργούνται προς ανακούφιση των μαθητών του. Ο "Ε", έχει πραγματοποιήσει και άλλες ευεργετικές παρεμβάσεις στο σχολείο αυτό (ανακαίνιση των αιθουσών διδασκαλίας, καλλιτεχνικές εορτές, προσφορά αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων, γραφικής ύλης, παιχνιδιών και βιβλίων κ.α. ), εν αντιθέσει με άλλα σχολεία, που τους απωθεί και μόνο η... επωνυμία του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων !! 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου - προ ολίγων μηνών - απέστειλε επίσημη επιστολή προς τους προϊσταμένους της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, τονίζοντας την επιθυμία της Τοπικής μας Εκκλησίας να στηρίξει τους άπορους μαθητές (σε είδη ένδυσης και υπόδησης) και των δυο βαθμίδων της Εκπαίδευσης. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι εκπαιδευτικοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Γούκου, ο οποίος θυσιάζει πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ που διακονεί.

"Ο Εσταυρωμένος",  για μια ακόμη φορά, δηλώνει πως είναι στη διάθεση όλων των εκπαιδευτικών με σκοπό την συνεργασία υπέρ των απόρων μαθητών τους. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου