menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

"ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ... ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ... ΦΛΙΤΣΑΝΙ;"

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, στην ΕΝΟΡΙΑΚΉ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, το φετινό γενικό θέμα των συνάξεων είναι: "ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΟΥ". Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν γραπτώς ή προφορικώς σύντομα και πρακτικά ερωτήματα - σχετικά με την οικογένεια, την πνευματική ζωή, την υγεία, την λατρεία της Εκκλησίας μας, τα προβλήματα των παιδιών και της συζυγίας κ.α. - και ο υπεύθυνος ιερέας της συνάξεως ή ο εκάστοτε ομιλητής - που θα έχει σχετική γνώση και εμπειρία επί του θέματος - θα δίνει υπεύθυνες απαντήσεις και θα λύνει τις απορίες των ακροατών.

Την ερχόμενη Δευτέρα (24/10/16), θα απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με τη δράση των διαφόρων τσαρλατάνων - εκμεταλλευτών της αφέλειας και του πόνου κάποιων αφελών χριστιανών, που τους επισκέπτονται στα στέκια τους μεταπηδώντας, ουσιαστικά, στο στρατόπεδο του διαβόλου και των ανθρώπων του....

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
5:30 μ.μ. - 6:20 μ.μ. θα τελεστεί ο Παρακλητικός Κανόνας στον Άγιο Λουκά, Αρχιεπίσκοπο Κριμαίας, στο παρεκκλήσιο του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού.
6:30 μ.μ. - 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ομιλία και ο διάλογος στην κεντρική αίθουσα της "ΚΑΤΑΚΟΜΒΗΣ".

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου