menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ: "Ο εντυπωσιακός ναός Μπαχάι που ενώνει όλες τις θρησκείες!!!

Είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ "ναός" μέσα στο οποίο θα γίνονται προσευχές από πιστούς όλων των θρησκειών; Είναι δυνατόν στον ίδιο χώρο προσευχής να λατρεύεται ο αληθινός Θεός και ο διάβολος; Δεν μπορεί το Φως το Αληθινό, ο Κύριος Ιησούς Χριστός, να αναμιγνύεται με το σκοτάδι.

Κι όμως, αγαπητοί μας φίλοι, υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, ακόμη και "χριστιανοί", που πιστεύουν πως "η κάθε μια θρησκεία, όπως κι αν τιτλοφορείται, κατέχει μέρος της αλήθειας.Καμία θρησκεία δεν μπορεί να καυχιέται πως έχει ολόκληρη την αλήθεια. Μόνο αν ενωθούν όλες μαζί σε μια παγκόσμια θρησκεία τότε θα φανεί η "ΑΛΗΘΕΙΑ" καθ' ολοκληρίαν!!!
Αυτό είναι μεγάλη πλάνη.
Η Αλήθεια είναι ο Χριστός, ο οποίος αγαπά όλους τους ανθρώπους, αλλά ενεργεί δια της Εκκλησίας Του και εντός αυτής. Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι: "Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" και δεν έχει καμία σχέση με τις διάφορες θρησκείες του κόσμου που είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα. Ως εκ τούτου, όσες προσπάθειες κι αν κάνουν κάποιοι για να ενώσουν όλες τις θρησκείες κάτω από  μια παγκόσμια θρησκεία, δεν θα καταφέρουν να πείσουν και να παγιδεύσουν τους ευλαβείς ορθοδόξους χριστιανούς που λατρεύουν τον αληθινό Τριαδικό Θεό εντός της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Δέστε τα θρησκευτικά πειράματα που γίνονται ανά τον κόσμο με σκοπό να γκρεμίσουν την αληθινή πίστη.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου