menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ





Για μια ακόμη φορά, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου  ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «ΔΙΑΚΟΝΙΑ», προσέφεραν δωρεάν μια ικανή ποσότητα αναγκαίων υλικών για την προσωπική υγιεινή των τροφίμων του Γηροκομείου Βόλου. Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του «Εσταυρωμένου», εργαζόμενοι του Ιδρύματος επισκέφθηκαν τη «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» (Γεωργίου Καρτάλη 9 - Γλάστωνος)  και παρέλαβαν υποσέντονα, πάνες, και σερβιέτες για τους ασθενείς γέροντες.

Η Τοπική μας Εκκλησία –και δια του «Ε» και της «Δ» -  στηρίζει έμπρακτα και άμεσα τοπικούς κοινωνικούς φορείς, εκφράζοντας, και με τον τρόπο αυτό, την αγάπη της και τη συμπαράστασή της στις κοινωνικές υπηρεσίες που καλούνται σήμερα να στηρίξουν τον πολύπαθο λαό μας. Οι κοινωνικές δομές της Εκκλησίας προσφέρουν: οικονομικά βοηθήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα, παραϊατρικό υλικό, είδη καθαριότητος και πολλά άλλα που θεωρούνται αναγκαία για την ανθρώπινη διαβίωση των αναγκεμένων συνανθρώπων μας.

Η Εκκλησία, ποτέ δε σταμάτησε να ευεργετεί πνευματικά και υλικά τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, εθνικότητος και κοινωνικής τάξης. Οι διάκονοι – εθελοντές του «Εσταυρωμένου» και της «Διακονίας» διαχειρίζονται ουσιαστικά τις προσφορές των πιστών, οι οποίοι καταθέτουν με εμπιστοσύνη την ελεημοσύνη τους με σκοπό την  στήριξη των απόρων αδελφών μας.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου