menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΔΙΑΚΟΝΙΑ".



Αυτές τις ημέρες, θα κυκλοφορήσει ένα νέο ΈΓΧΡΩΜΟ ΤΡΊΠΤΥΧΟ έντυπο που θα ενημερώνει τους συμπολίτες μας για την ίδρυση, τη δραστηριότητα, τη λειτουργία, τους τομείς δράσεις, τις υπηρεσίες, αλλά και την εικοσαετή κοινωνική προσφορά του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" και του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", που λειτουργεί ως Παράρτημα του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. προέβη στην έκδοση αυτή επ' ευκαιρία του μεγάλου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ - που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο (22. 23 και 24 Ιανουαρίου 2015), στον Πολυχώρο  "ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ" - με τίτλο: «Η Εκπαίδευση των Νεαρών Παραβατών: Εμπειρίες, Προβλήματα και Προοπτικές». 

Στο Συνέδριο, που θα φιλοξενήσει πολλούς ομιλητές και συνέδρους απ' όλη την Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά και ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", ως χορηγός. Στηρίζει  μια πανελλήνια προσπάθεια που γίνεται απο ειδικούς υπηρεσιακούς παράγοντες και ελπίζει πως θα βελτιωθεί η λειτουργία των σχολείων των χώρων κράτησης της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας. Κλήθηκε δε να καταθέσει τις εμπειρίες του και ο Πρωτοπρ. π. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Ε" και Υπεύθυνος της "Δ", ο οποίος θα λάβει μέρος σε μια στρογγυλή τράπεζα με πολλούς άλλους ειδικούς από τον χώρο της δικαιοσύνης κ.α.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου