menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

"Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", στη Γυναικεία Φυλακή και στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων του Ελεώνα Θηβών.

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", έφερε εις πέρας και μια νέα αποστολή σε δυο ακόμη χώρους κράτησης της πατρίδας μας. Ένα φορτηγάκι της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, με δύο εθελοντές του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", μετέφερε στην περιοχή των Θηβών μια μεγάλη ποσότητα ενδυμάτων (48 μεγάλα χαρτοκιβώτια ) με σκοπό την στήριξη των 480 κρατουμένων: της Γυναικείας Φυλακής του Ελεώνα Θηβών και του Κέντρου Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων της ιδίας περιοχής.


Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"  και οι άνθρωποι της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ, "αφού εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τους χώρους κράτησης του Νομού Μαγνησίας, στηρίζουν και άλλες φυλακές τις πατρίδος μας κάνοντας πράξη αυτό που διακηρύττουν: "ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ". 

Είναι να θαυμάζει κανείς το πως η αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας έχει εξέλθει από τα όριά της και αγκαλιάζει και άλλους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη. Αυτή η κινητικότητα οφείλεται κυρίως στους δεκάδες εθελοντές του Συλλόγου, οι οποίοι δημιουργούν τις προυποθέσεις να γεμίζουν τα ράφια της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" και στη συνέχεια ν' αδειάζουν στα χέρια εκατοντάδων συνανθρώπων μας που ζητούν την στοργή και την έμπρακτη αγάπη της οικογένειας των ορθοδόξων χριστιανών.


Το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", νοιώθει την ανάγκη να εκφράσει για πολλοστή φορά τις ευχαριστίες του προς εκείνους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύονται στα χέρια των συνεργατών του Συλλόγου τον καρπό της αγάπης τους. Τους υπόσχεται πως θα συνεχίσει την χριστιανική δράση του αξιοποιώντας με φόβο Θεού την ελεημοσύνη τους.

ΠΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:
  1. Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου.
  2. Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας
  3. Κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας Μαγνησίας
  4. Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Βόλου
  5. Κρατητήρια Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου
  6. Φυλακή Λάρισας.
  7. Γυναικεία Φυλακή Κορυδαλλού
  8. Ανδρική Φυλακή Κορυδαλλού
  9. Φυλακή Μαλανδρίνου
  10. Φυλακή Διαβατών Θεσσαλονίκης
  11. Φυλακή Ιωαννίνων 
  12. Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Ξάνθης
  13. Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Παρανεστίου
  14. Φυλακή Τρικάλων
  15. Γυναικεία Φυλακή Ελαιώνα Θηβών
  16. Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Θηβών
ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου