menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ " Ε" ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

Θουκυδίδου 10, στο Βόλο.
(έναντι της κεντρικής εισόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου)

     Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του "Ε" και την πολύτιμη βοήθεια της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος ανακαινίσθηκε ένα μεγάλος χώρος του κτιρίου - πρώην κηροπλαστείου - ο οποίος μετατράπηκε σε μία μεγάλη σύγχρονη αποθήκη, στην οποία αποθηκεύτηκαν όλα τα είδη (ενδύματα, υποδήματα, κλινοισκεπάσαματα κ.α ) του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σ.Σ.Κ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ". 
  Ο χώρος ανήκει στην Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος και παραχωρήθηκε για να αξιοποιηθεί από τον " Ε". Για την ανακαίνιση του χώρου αυτού εργάστηκαν με ζήλο πολλοί εκ των συνεργατών - διακόνων του Συλλόγου, αλλά και άλλοι συνάνθρωποί μας που ενισχύονται τακτικά από τον "Ε".  Με τη χάρη του Θεού, την ευλογία του Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, την οικονομική στήριξη των συμπολιτών μας και την ανιδιοτελή διακονία των δεκάδων σενεργατών του Συλλόγου, ο "Ε" επεκτείνει συνεχώς την δραστηριότητά του και παραμένει μια σταθερή πηγή κοινωνικής προσφοράς για δεκάδες αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες της περιοχής μας.


Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρα 7η απογευματινή από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. κ Ιγνάτιο. 
     

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου