menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παλιά χτυπούσαν τατουάζ - Τώρα βγάζουν το δέρμα τους!


Μια νέα φρικιαστική τάση που είναι γνωστή ως sacrificial branding, εξαπλώνεται διαρκώς ως το αντίπαλο δέος των τατουάζ...

Ολοένα και περισσότερα στούντιο τατουάζ και piercing προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να χαράξουν το σώμα τους.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική δημιουργείται μια τέλεια σχηματισμένη ουλή, με ορισμένους οπαδούς της νέας τρέλας να ισχυρίζονται ότι πονάει λιγότερο από ό,τι ένα τατουάζ.


Η ανοιχτή πληγή μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνη και να οδηγήσει σε σοβαρές λοιμώξεις και ασθένειες, με τη νέα τάση να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στον Καναδά αλλά να παραμένει παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Οντάριο επιστά την προσοχή στους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποθαρρύνει πολλούς ανθρώπους που επιλέγουν την επικίνδυνη διαδικασία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ":
Αυτή η μανία που έχει κυριεύσει πολλούς ανθρώπους έχει γίνει σοβαρή ασθένεια.
Πολλοί πιστεύουν  πως και το τατουάζ είναι ηθικά και πνευματικά αδιάφορο. 
Είναι όμως έτσι; 
Κάποιοι προφασίζονται πως δεν έχει μιλήσει ο Θεός για κάτι τέτοιο και για το λόγο αυτό δεν είναι παράβαση των εντολών του Θεού. 
Είναι όμως έτσι; 
Παρακαλώ, αγαπητοί μου φίλοι, ανοίξτε την Παλαιά Διαθήκη και διαβάστε στο Λευϊτικό κεφ. 19 και στίχος 28 τα λόγια του Θεού που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ το τατουάζ στους πιστούς: 
"Μην κάνετε χαρακιές στο σώμα σας για χάρη νεκρού, και μην χαράζετε ανεξίτηλα σχέδια στο δέρμα σας. Εγώ είμαι ο Κύριος "

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου