menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ".

Ο Πρόεδρος του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", μετά από απόφαση του Δ.Σ., ζήτησε από τον Σεβ.  Μητροπολίτη    Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιο  την παραχώρηση ενός κτηρίου  για  τη  δημιουργία αποθη-κευτικού  χώρου  όλων  των υλικών που 
έχει στη διάθεσή του ο Σύλλογος. 
Ο Σεβασμιώτατος έκανε δεκτό το αίτημα του Συλλόγου και παραχώρησε ένα τμήμα του κτιρίου που βρίσκεται στον Βόλο, επί της  οδού  Θουκυδίδου  10  (πρώην κηρο-πλαστείο), πλησίον του ΙΚΑ και του Σιδη-ροδρομικού  Σταθμού.  Οι  εργασίες ανα-καίνισης θα ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες. Ήδη, έχουν  προγραμματιστεί οι εργασίες για την ετοιμασία των δεμάτων και εθελοντές του Σταθμού  Πρώτων  Κοινωνικών Βοη-θειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ"  θα ασχοληθούν αποκλειστι-κά και μόνο με την ταξινόμηση και συσκευασία  όλων  των  αποθεμάτων σε είδη ιματι-σμού, υπόδησης κ.α. Για τον λόγο αυτό, η "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" δεν θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους μέχρι και την 1η Μαΐου 2015. 





Όλη αυτή η εργασία για τη δημιουργία μιας ενιαίας αποθήκης του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" έχει ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, καθώς και των κοινωνικών υπηρεσιών που στηρίζονται στην πρόνοια της Τοπικής μας Εκκλησίας. Είναι αξιοθαύμαστο το πώς πορεύεται ο Σύλλογος, το πώς επεκτείνει τις δραστηριότητές του και πώς το ανοίγονται νέοι δρόμοι διακονίας και, μάλιστα, σε μια δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα μας. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου