menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Χωρίς το ευαγγέλιο θα είχα πεθάνει. »

psaras
Επέζησε μετά από 66 μέρες στη θάλασσα: Χωρίς το ευαγγέλιο θα είχα πεθάνει! Ποιος είπε ότι σήμερα δεν γίνονται θαύματα; Mια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστή ένα ψαρά, ο οποίος επέζησε μετά από εξήντα...
Ποιος είπε ότι σήμερα δεν γίνονται θαύματα; Mια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστή ένα ψαρά, ο οποίος επέζησε μετά από εξήντα έξι ολόκληρες ημέρες παραμονής του στη θάλασσα!
Μιλώντας στους δημοσιογράφους έδωσε λεπτομέρειες για την θαυμαστή αυτή ιστορία της σωτηρίας του.
Ο Louis Jordan ψαράς από το Tridtsatisemiletny που δεν απέχει πολύ από το Ν Καρολίνα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, βγήκε στον ωκεανό με τη βάρκα του «Angel». Μακριά από στεριά πέρασε εξήντα έξι ημέρες μέχρι που διασώθηκε από το πλοίο «Χιούστον Express» , το οποίο εντόπισε το σκάφος του ψαρά να έχει παρασυρθεί διακόσια μίλια από το πλησιέστερο λιμάνι.


Ο Φρανκ, ο πατέρας του Louis, μέχρι τη στιγμή επανόδου του γιου του είχε χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα αφού ο ψαράς στην βάρκα δεν υπήρχαν αποθέματα νερού, ούτε, τροφίμων. «Ο γιος μου δεν είναι δυνατός σωματικά, αλλά πνευματικά, είπε ο Φράνκ. και συμπλήρωσε «Είμαι βέβαιος ότι μόνο η προσευχή κατάφερε να τον κρατήσει πραγματικά στη ζωή «.
Αλλά και ο ίδιος ο Λουίς επιβεβαιώνει τα λόγια του πατέρα του: «Εγώ βυθίστηκε τρεις φορές … Κάθε φορά που κάποια κύματα ξεπερνούσαν το κεφάλι μου, εκείνες τις στιγμές, πιστεύοντας στον Θεό προσευχήθηκα και αυτό με έσωσε … Στην κατοχή μου είχα ένα μικρό τόμο του Ευαγγελίου, το οποίο διάβαζα από το Α έως το Ω. Χωρίς το ευαγγέλιο θα είχα πεθάνει. »
Τελικά η πίστη σώζει…

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου