menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!



    " Την παραμονή και ανήμερα της μεγάλης εορτής των Θεοφανείων ο ορθόδοξος παπάς, καταβάλλοντας μεγάλο κόπο,  περιέρχεται τις οικίες των χριστιανών για ν' αγιάσει τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους. Ο ευλαβής χριστιανός βλέποντας τον ιερέα με το Σταυρό στο χέρι στον χώρο του, αισθάνεται δέος και συγκίνηση και θεωρεί μεγάλη ευλογία την επίσκεψη του ιερέα.. Μέχρι πρότινος ελάχιστοι  πρόβαλαν άρνηση στον ασπασμό του Σταυρού  επάνω στον οποίο θυσιάστηκε ο Θεάνθρωπος για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων. Κυρίως οι αιρετικοί με ευγένεια αρνιόντουσαν την επίσκεψη του Ιερέα. 
     Τα τελευταία χρόνια, αυξήθηκε ο αριθμός των βαπτισμένων "χριστιανών" που αρνήθηκαν να ομολογήσουν πίστη στο Χριστό ασπαζόμενοι τον Σταυρό Του.  Μια ακόμη θλιβερή διαπίστωση έχει σχέση και με ένστολους που υπηρετούν την πατρίδα σε κάποια δημόσια υπηρεσία και έχουν ορκιστεί στο Ευαγγέλιο του Χριστού. Κι εκεί αυξήθηκε ο αριθμός των αρνητών του Σταυρού...
       Το να αμαρτήσει ο άνθρωπος λόγω αδυναμίας έχει κάποια δικαιολογία. Το να αρνηθεί κάποιος να ομολογήσει δημοσίως την πίστη του στο Χριστό... δεν έχει καμιά δικαιολογία. ".
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑ ΛΥΠΗΘΕΙ. 

Με πόνο και δάκρυ
από τον έσχατο των ποιμένων του ελληνικού λαού.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου