menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", διένειμε γλυκίσματα στους έγκλειστους του Βόλου.

Ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", προσέφερε μια σημαντική  ποσότητα γλυκισμάτων στους 150 εγκλείστους που κρατούνται στην περιοχή του Βόλου, αλλά και στους εργαζόμενους στους χώρους αυτούς (Φυλακή Βόλου, Κρατητήρια των Αστ. Τμημάτων και της Υποδ. Ασφαλείας Βόλου και Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου). Η παρουσία των εθελοντών του Συλλόγου μας και κατά την διάρκεια των εορτών ήταν ενισχυτική για τους ανθρώπους που τους δέρνει η μοναξιά στους απαράκλητους χώρους των φυλακών. 









Επίσης, ο "Ε", πραγματοποίησε επισκέψεις σε όλες τις φυλακές και τα κρατητήρια  τις περιοχής και διένειμε στους φυλακισμένους ατομικά δέματα που περιείχαν πολλά αναγκαία είδη: σλίπ, φανελάκια, κάλτσες, σαμπουάν, σαπούνια, τσιγάρα, τηλεκάρτες, ημερολόγια τσέπης, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, ευχετήριες κ.α.









Ο "Ε", βρίσκεται καθημερινά σε επιφυλακή για να ανταποκριθεί στις πολλαπλές ανάγκες των κρατουμένων και των αποφυλακισμένων που κατοικούν εντός των ορίων του Ν. Μαγνησίας. 









Τα συρματοπλέγματα δεν μας εμποδίζουν να επικοινωνούμε με όλους τους φυλακισμένους. Τα συρματοπλέγματα που τοποθετεί η "ελεύθερη κοινωνία " μεταξύ των ανθρώπων είναι πιο επικίνδυνα και ...










Αποθηκευτικός χώρος του "Εσταυρωμένου" μέσα στα κρατητήρια. 











Με τους τροφίμους του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου. 



Διάφορα στοιχεία για τον «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ»:

Επικοινωνία   με   τον  Σύλλογο:  oestavromenos@gmail.com

ΓΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  υπέρ της διακονίας του

Τραπεζικός λογαριασμός ταμιευτηρίου στην Εθνική τράπεζα:


ΕΤΕ 201/296205-53

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου