menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΗ "ΔΙΑΚΟΝΙΑ"

     Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ", 
λειτουργεί ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Συλ. Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο Εσταυρωμενος".

    Σήμερα Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 απογευματινή, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε τον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" και τέλεσε αγιασμό. 
    Τον υποδέχτηκαν: ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Σ.Σ.Κ. Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και Υπεύθυνος της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ", ο Πρεσβύτερος π. Θεόδωρος Πρίντζος, Εφημέριος του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Χριστού Βόλου και Πρόεδρος της Επιτροπής του Παρεκκλησίου του Αγίου Εφραίμ, πολλοί εθελοντές και εθελόντριες του "Ε" και μέλη της Επιτροπής του Παρεκκλησίου. 

   Μετά τον Αγιασμό, που τέλεσε ο Μητροπολίτης, έλαβε τον λόγο ο π.Θεόδωρος Μπατάκας και ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την πορεία και την δραστηριότητα της "Δ". 
      Στη συνέχεια, ομίλησαν τρεις εκπρόσωποι των εθελοντών: ο κ. Ιωάννης Νικολόπουλος, ο κ. Γιάννης Γκαβανούδης και η κ. Άννα Ροντογιάννη, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη για θέματα της διακονίας τους και υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν την προσφορά τους κάνοντας υπακοή στην Τοπική μας Εκκλησία και τον Επίσκοπό της. 


Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίησή του για την προσφορά των εθελοντών του "Εσταυρωμένου" και της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" - τόσο στην Τοπική μας Κοινωνία, όσο και σε χώρους κράτησης σ' ολόκληρη την Ελλάδα. - και συνέστησε να συνεχίσουν το έργο τους με πνεύμα ενότητος, αγάπης και φιλαδελφείας. Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά γλυκισμάτων.  

Βοήθησε κι εσύ τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ"
για να παραμείνουν ανοικτές όλες οι υπηρεσίες του και να βρίσκουν παρηγοριά:
κρατούμενοι, αποφυλακισμένοι, τα μέλη των άπορων οικογενειών τους, άστεγοι, φυγόποινοι, τρόφιμοι ιδρυμάτων, κοινωνικές υπηρεσίες και σύλλογοι, κακοποιημένες γυναίκες, μονογονεϊκές οικογένειες, τσιγγάνοι κ.α.
ΔΙΕYΘΥΝΣΗ: 
Κ.Καρτάλη 152, Βόλος, τηλέφωνο: 24210 30054
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ:  
oestavromenos@gmeil.com
  

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου