menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο χειρότερος βιασμός της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ από βαπτισμένο ορθόδοξο χριστιανό!!!

Στο Ευαγγέλιο, που τοποθετείτε στο αγιώτερο σημείο της γης, 
ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, βλέπουμε, προσκυνούμε και τιμούμε τον ίδιο τον  ΚΥΡΙΟ.

Ήταν ένα δροσερό πρωϊνό του Αυγούστου 2014.
Τέλεσα την ακολουθία του Όρθρου στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου, ασπάστηκα το Ευαγγέλιο της Αγίας Τράπεζας και στη συνέχεια επισκέφθηκα το Κέντρο Σίτισης του Ναού μας, το "ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ",  για να καλημερίσω τους εργαζομένους σ' αυτό. 

Με έκπληξη παρατήρησα, πως στο κλιμακοστάσιο που οδηγεί στην κυρία είσοδο του εστιατορίου του Ναού, στο οποίο βρίσκουν ζεστό φαγητό 150 - 200 άνθρωποι, απ' όλη την περιοχή, σε καθημερινή βάση και για 365 ημέρες το χρόνο, βρισκότανε πεταμένο κατά γης ένα μικρό βιβλίο.
Έσκυψα, το πήρα στα χέρια μου και διαπίστωσα πως ήταν το ιερώτερο βιβλίο του κόσμου, Η ΑΓ. ΓΡΑΦΗ. Το πέταξε κάποιος περιφρονητικά για να δώσει ένα μήνυμα στους εισερχομένους.



Είχε κακοποιήσει το Ευαγγέλιο του Χριστού με τον χειρότερο τρόπο.
·           Ξέσχισε  τα εξώφυλλα.
·     Κουρέλιασε τις εσωτερικές σελίδες  με μανία,
·    Έγραψε πολλά βλάσφημα συνθήματα για τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και τους αποστόλου Του.  
·    Μουτζούρωσε με μελάνι τα γράμμα των πατριαρχών που ενέκριναν το κείμενο.
·   Διέγραψε με μαρκαδόρο το ενημερωτικό σημείωμα για τον αναγνώστη της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ και όλα τα περιεχόμενα με τις ονομασίες των Ευαγγελίων, των Πράξεων, των Επιστολών των Αποστόλων και της Αποκαλύψεως.
·  Στις κατασχισμένες σελίδες του Ιερού Βιβλίου κυριαρχούσαν τα βρώμικα, απερίγραπτα και αισχρά συνθήματα με επίκεντρο τις σεξουαλικές διαστροφές.
·       Ο βιαστής της Γραφής, κατέβασε τον Κύριο και τους Αποστόλους Του στο επίπεδο των διεστραμμένων σεξουαλικά ανδρών.
·     Έγραψε πάμπολλες κατάρες εναντίον των χριστιανών, εκφράζοντας τον θυμό και το άκρατο μίσος του.
·  Σχεδίασε πάνω στις σελίδες του λόγου του Θεού σεξουαλικά και σατανιστικά σύμβολα.
·    Μαχαίρωσε τις περισσότερες σελίδες της ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, νομίζοντας πως έχει εμπρός του έναν ζωντανό χριστιανό ή τον Χριστό.
·        Χαρακτηρίζει τους χριστιανούς καθάρματα και τις γυναίκες τους π…
·   Και επισφραγίζει την βιασμό της Αγίας Γραφής, σημειώνοντας στην τελευταία σελίδα το σύμβολο των σατανιστών, τον ανεστραμμένο σταυρό.


Εάν είχατε την δυνατότητα, αγαπητοί μου, να πάρετε στα χέρια σας  αυτό το βιασμένο, συλημένο και άκρως κακοποιημένο ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ, θα νοιώθατε τον βαθμό του άκρατου μίσους του ανθρώπου αυτού.
Σκέφθηκα πως ο διάβολος ποτέ δεν υβρίζει τον Χριστό και δεν τολμά ν’ αγγίξει τα ιερά σκεύη και τα βιβλία της Εκκλησίας μας. Εισέρχεται όμως μέσα στον άνθρωπο και τον οδηγεί στην ύβρη, στην κακοποίηση και στην ιεροσυλία.
Μπορούσε στα χέρια αυτού του βιαστή της Γραφής να ήταν ένας χριστιανός, τον οποίο θα κακοποιούσε με άνεση και στη συνέχεια θα τον δολοφονούσε λόγω του μίσους που τρέφει κατά του Χριστού και των πιστών του.
Αυτός ο νέος, που τόλμησε να εκδηλώσει το μίσος του με τον τρόπο αυτό, έχει ευεργετηθεί και ευεργετείται καθημερινά από την Εκκλησία, αλλά δεν έμαθε ποτέ του να εκτιμά τους ευεργέτες του. Είναι πλανεμένος και άρρωστος.
Αυτοί οι πλανεμένοι συνάνθρωποί μας – κατά τα άλλα «βαπτισμένοι Ορθόδοξοι χριστιανοί» - ίσως κάποτε επαναλάβουν την αποτρόπαια πράξη τους, όχι μόνο σε Ιερά Βιβλία και Ναούς, αλλά και σε χριστιανούς, όπως γίνεται στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και αλλού, όπου κυριαρχούν οι εχθροί του Χριστού και των χριστιανών.
Βαδίζοντας προς το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας, θα διαπιστώνουμε πως οι μάρτυρες του Χριστού θα πληθαίνουν και το μαρτύριο θα είναι η επιλογή των ευλαβών χριστιανών που δεν θα σκύψουν αυχένα στον διάβολο και τα όργανά του.

 
ΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ.
Ο Κύριος να μας προστατεύει από τον διάβολο και τα όργανά του.


▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου