menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο "Ε" ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΗΜΕΡΟΜΟΣΘΙΑ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ.


Ο περίβολος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου μετά τις εργασίες που πραγματοποίησε ο "Ε"

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", καλείται καθημερινά να βοηθήσει  διάφορες οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα: αστέγων, ανέργων, απόρων,  φυγόποινων, αποφυλακισθέντων, μεταναστών  κ.α. Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας ενισχύονται σε μηνιαία βάση (ηθικά, πνευματικά, ψυχολογικά, υλικά και οικονομικά) από τους ανθρώπους του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, ερευνά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ανάλογα πράττει. Προσφέρει: οικονομικά βοηθήματα, είδη ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπάσματα, παιδικά είδη, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα, βρεφικό γάλα, κρέας κ.α  Και όλα αυτά, είναι προσφορές των πιστών της  Εκκλησίας μας που εμπιστεύονται τον "Ε".

Την περίοδο αυτή, που η πατρίδα μας ασφυκτιά από τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης, οι εργασίες είναι δυσεύρετες και τα οικονομικά των οικογενειών μειώθηκαν απελπιστικά. Για τον λόγο αυτό, ο "Ε", δημιουργεί ευκαιρίες για να βρίσκουν οι άνεργοι έστω λίγα ημερομίσθια, χρηματοδο-τώντας ουσιαστικά κάποια έργα εξωραϊσμού δημοσίων κτιρίων. 

Το πρόγραμμα αυτό εφαρμόζεται με επιτυχία και με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού γίνεται διπλό το καλό: 1ον. Οι άνεργοι, βρίσκουν εργασία για λίγες ημέρες και 2ον. πραγματοποιείται ένα έργο εξωραϊσμού δημοσίων κτιρίων, τη στιγμή που οι αρμόδιοι φορείς  δεν έχουν  την οικονομική δυνατότητα να φέ-ρουν εις πέρας το αυτό έργο . 

Εργασίες που πραγματοποιήθηκαν με έξοδα του "Ε":

1.  Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

2.  Κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου

3.  Κρατητήρια του κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

4.  Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

5.  Μητροπολιτικός Ναός Αγ. Νικολάου Βόλου

6. Το Κέντρο σίτισης  "ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ"

7.  Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ιωλκού

8.  Ιερός Ναός Αγ Θεοδώρων Βόλου

9.  Ιερός Ναός Αγ. Παρασκευής Βόλου

10. Ιερός Ναός Αγ Ιωάννου Ανακασιάς Βόλου

11. Ιερός Ναός Αγίου Ονουφρίου Βόλου.

" Ο Εσταυρωμένος", θα συνεχίσει την υλοποίηση και αυτού του προγράμματος, με την ευχή να συνεχιστεί η οικονομική στήριξή του απο τους συμπολίτες μας. 




▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου