menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Επιστολή Ιερέα σε "χριστιανό" βιαστή...


Η Επιστολή ενός Ιερέα προς  "χριστιανό" βιαστή του Ευαγγελίου.

Αγαπητέ μου...
Προ ημερών, σ' ένα από τα κλιμακοστάσια του Ναού που διακονώ, βρήκα το Ιερότερο βιβλίο του κόσμου, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,  κακοποιημένο και άγρια βιασμένο από τα χέρια σου!!!

Το είχες μαχαιρώσει πολλές φορές με μανία,  εκφράζοντας το μίσος και την απέχθειά σου στο πρόσωπο του Κυρίου μας. 

Ξέσκισες τα εξώφυλλα στα οποία δέσποζε ο Τίμιος Σταυρός του Σωτήρος Χριστού: 


Κομμάτιασες τις σελίδες του με μανία.

Σχεδίασες πάνω στο Ιερό Βιβλίο σεξουαλικά και άλλα βρώμικα σύμβολα.

Έγραψες υποτιμητικά συνθήματα κατά του Ιησού Χριστού, κατατάσσοντάς τον στην ομάδα των σεξουαλικά διεστραμμένων ανθρώπων. Το ίδιο έπραξες και για τους Αγίους Αποστόλους του Κυρίου, που η οικουμένη ολόκληρη τους θεωρεί ευεργέτες της.

Φαίνεται, πως διάβασες μια σελίδα  του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ του Ιησού Χριστού - που παρουσιάζει την Μεταμόρφωση του Χριστού μας - και υπογράμμισες κάποιες λέξεις για να δημιουργήσεις μια ακόμη βλασφημία κατά του Χριστού και των Αποστόλων. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να τα μεταφέρω σ' αυτό το χαρτί, διότι τέτοιες βλασφημίες δεν είναι πρέπον να τις διαβάσουν και άλλοι....

Να φανταστείς, αγαπητό μου πλανεμένο παιδί, αυτή την πράξη σου δεν τολμά να την κάνει ούτε ο διάβολος. Εκείνο που μπορεί να κάνει είναι να προτρέπει εσένα και τους ομοίους σου να τα κάνουν.

Για του Χριστιανούς, το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, είναι ο ίδιος ο Χριστός που κρύβεται μέσα στις εντολές Του. Το Ευαγγέλιο, το προσκυνούμε και το τιμούμε, όπως το Χριστό. Ευρίσκεται δε μόνιμα επάνω στην Αγία Τράπεζα  (στο αγιώτερο σημείο της γης). 

Εσύ το κατακομμάτιασες, το βεβήλωσες, το βίασες, το κακοποίησες, το μαχαίρωσες και το περιφρόνησες. Η πράξη σου αυτή δεν έγινε πάνω σ' ένα  απλό βιβλίο. Ούτε πάνω σ' έναν άνθρωπο - που αν τον είχες μπροστά σου θα τον δολοφονούσες με μανία -  αλλά το έκανες πάνω στον ίδιο το Χριστό, τον Πλάστη και Δημιουργό μας, τον Σωτήρα του κόσμου, τον Κριτή της οικουμένης....

Εάν στη θέση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, που κακοποίησες, ήταν το Κοράνι, τότε θα έψαχναν να σε βρουν οι πιστοί του Μωάμεθ για να σε τιμωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες,  κόβοντας το άμυαλο κεφάλι σου με τους τρόπους που γνωρίζεις κι εσύ.

Ο Κύριος ελευθερώνει από τα δεσμά του Άδη

Αλλά, αγαπητό μου πλανεμένο παιδί, ο Κύριος Ιησούς Χριστός, παρ' όλα αυτά που έκανες, σε αγαπά και το αποδεικνύει με την ανοχή Του. Να είσαι σίγουρος πως θα ξαναερχόταν και πάλι στη γη για να ξανασταυρωθεί και  για τη δική σου σωτηρία. Θα μπορούσε να σ' έχει εξαφανίσει εκείνη τη στιγμή της απάνθρωπης πράξεώς σου, αλλά, βλέπεις, η αγάπη Του .... περιμένει την μετάνοιά σου και την επιστροφή σου. Βρές πνευματικό πατέρα και ζήτησε την βοήθειά του. Αυτός είναι ο δρόμος που θα σε οδηγήσει στη σωτηρία. 

Το Ευαγγέλιο της ΑΓΑΠΗΣ

Μην ξεχνάς πως είσαι βαπτισμένος χριστιανός. Σύνελθε και επέστρεψε στην Εκκλησία με μετάνοια. Αυτό σε συμφέρει. Αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις του διαβόλου, γρήγορα θα χαθείς και θα σε πάρει μαζί του στην αιώνια κόλαση, όπου δεν υπάρχει μετάνοια και επιστροφή.
Μην ξεχνάς και τούτο: Ο Κύριος, είναι "βραδύς εις οργήν και ταχύς εις βοήθειαν". Να τι πατέρα έχεις!
Μην παίζεις με την ανοχή του. Ίσως έλθει στη ζωή σου "εν ... ράβδω" για να σε παιδαγωγήσει.  Και τότε...  

Με αγάπη Χριστού και ευχές για την δική σου σωτηρία και επιστροφή,


ο έσχατος των ιερέων που προσεύχεται για σένα..
π.Θ

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου