menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο καλός μας συνεργάτης Κων/νος Γανωτής αποστρατεύτηκε μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στο Λιμενικό Σώμα.


ΓΑΝΩΤΗΣ












Ο κ. Κων/νος Γανωτής (αριστερά).

Δημοσιεύθηκε: 11/04/2014 Βόλου...ΠΗΓΗ: http://magnesianews.gr/

Σε μια συγκινητική και λιτή εκδήλωση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι, ανάμεσα σε συναδέλφους του και ορισμένους φίλους, ο μέχρι πρότινος υπολιμενάρχης Βόλου Κώστας Γανωτής είπε «αντίο», καθώς αποστρατεύεται μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στο Λιμενικό Σώμα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η σύζυγος και ο μικρός του γιός (ο μεγάλος του γιός υπηρετεί στη σχολή αξιωματικών του Λιμενικού), ο πνευματικός του πατέρας Θεόδωρος Μπατάκας, διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, αρχιπλοίαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ο λιμενάρχης Βόλου, πλοίαρχος Μανώλης Κανάλης, όπως και συνάδελφοί του λιμενικοί, αλλά και εκπρόσωποι των λιμενεργατών και των ναυτικών πρακτόρων, με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια....
Μιλώντας ο ίδιος στους συναδέλφους του, ο Κώστας Γανωτής, δήλωσε ότι αποχωρεί αφού πέρασε τη μισή του ζωή στο Λιμενικό Σώμα και του φαίνεται σαν χθες που ανέβαινε τα σκαλιά του Λιμεναρχείου για πρώτη φορά, έστω κι αν ήταν Μάρτιος του 1981. Όπως ανέφερε, ο ίδιος δεν είδε τη θέση του ως εξουσία, αλλά ως μέσο για να υπηρετεί καλύτερα τον συνάνθρωπο και αποχωρεί με καθαρή τη συνείδησή του. Ο Κ. Γανωτής ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για τη συνεργασία και ευχήθηκε τα καλύτερα στον διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης και στο λιμενάρχη, ενώ ευχαρίστησε τον πνευματικό του πατέρα και τη σύζυγό του για τη στήριξη που του προσέφεραν. Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο αποχωρών υπολιμενάρχης χειροκροτήθηκε θερμά απ’ όλους και δεν άντεξε τη συγκίνηση και δάκρυσε, που αποχωρίζεται τη μεγάλη οικογένεια ου Λιμεναρχείου ..

Σχόλιο και ευχές του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ".
Ο κ. Κων Γανωτής, διακονεί αθόρυβα και διακριτικά - εδώ και αρκετά χρόνια - την Τοπική μας Εκκλησία από τη θέση του εκκλησιαστικού επιτρόπου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, του μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Φιλόπτωχο Ταμείου του ιδίου Ναού και ως  άμεσος συνεργάτης του π. Θεοδώρου Μπατάκα και του "Εσταυρωμένου". 
Όλοι οι συνεργάτες - στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και τον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο Εσταυρωμένος" - του εύχονται μέσα από την καρδιά τους: ο Κύριος Ιησούς Χριστός να του δίνει υγεία, δύναμη και φωτισμό. Η αποστράτευσή του ας γίνει μια νέα αφετηρία για νέες κοινωνικές δράσεις στο όνομα του Χριστού  και της Εκκλησίας Του. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου