menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία.

www.pontos-news.gr - 615 × 340







Φαίνεται ότι έκανε πράξη την απειλή του ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έκλεισε την πλατφόρμα του Twitter, με αποτέλεσμα οι τούρκοι χρήστες να μην έχουν -όπως καταγγέλλουν- πρόσβαση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«Τώρα έχουμε και εντολή από το δικαστήριο. Ξεριζώνουμε το Twitter. Δεν με νοιάζει τι λέει η διεθνής κοινότητα. Όλοι θα γίνουν μάρτυρες της δύναμης της Τουρκικής Δημοκρατίας», είπε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Προύσα χθες, δέκα ημέρες πριν από τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές. πηγή: Ethnos.gr http://www.imerisia.gr/
Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014
Και τώρα Ρετζέπ τι θα κάνεις που θα ¨τιτιβίζουν¨ μόνον στα δικά σου αυτιά όλες οι ταλαιπωρημένες ψυχές της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;
Πως μεγαλούργησε αυτή;
500 οικογένειες από τα βάθη της Μογγολίας έφεραν μαζί τους τα πιο έξυπνα ¨πολιτιστικά και κοινωνικά¨ εργαλεία που δεν γνώριζε μέχρι τότε η υπόλοιπη ανθρωπότητα!!
Παιδομάζωμα- Γενιτσαρισμός- Εξισλαμισμός- Εξανδραποδισμός- Γενοκτονίες.
Ήδη η εφαρμοσμένη δαιμονική μεθοδεία τους άρχισε πολύ πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Ιστορικά περίπου εφαρμόσθηκε στους χρόνους της άλωσης της συμβασιλεύουσας Θεσσαλονίκης.
Κατά τον Απ. Βακαλόπουλο το παιδομάζωμα άρχισε να εφαρμόζεται συστηματικά λίγο πριν το 1430 επί Μουράτ Β΄ ενώ ενωρίτερα ίσως εφαρμοζόταν σποραδικά.
Τα ¨έξυπνα αυτά εργαλεία¨ χρησιμοποιήθηκαν κλιμακωτά και μεθοδικά συνεργούντων και των ¨φιλων¨μας Λατίνων που από την ¨πολλή αγάπη¨ που είχαν για τους Ορθοδόξους Ανατολικούς ¨αιρετικούς¨ όπως μας κατονόμαζαν προετοίμασαν την πτώση της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας.
Αυτά τα εργαλεία τα επικαιροποιούσε η Τουρκία ιστορικά κάθε λίγο και λιγάκι σε όλες τις εθνικές εκκαθαρίσεις του Ελληνικού- Ορθόδοξου στοιχείου μέχρι και αυτής της Κύπρου.
Μάλιστα σήμερα δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για ένα παρόμοιο ¨πολιτισμικό¨εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρέως για δικούς τους γεωπολιτικούς σκοπούς στα ανατολικά σύνορα μας και είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου των μουσουλμανικών μεταναστευτικών μαζών της Εγγύς Ανατολής που καταφτάνουν στην μικρή Ελλάδα.ολημερίς.
¨Αγαπάει ο ΘΕΟΣ τον κλέπτη, αγαπά και τον νοικοκύρη¨
Γιατί όσο θα αυξάνονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τόσο θα αυξάνονται και οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία. Και φυσικά μιλάμε για Ορθόδοξους –Κρυπτοχριστιανούς.
Σήμερα οι κρυπτοχριστιανοί δεν ¨συγκρατούνται¨με τίποτε και δεν φοβούνται, ¨δένονται¨ μάλιστα και πνευματικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλ. twitter.
Προ διετίας ευρισκόμενος σε νησί του Αιγαίου βρέθηκα σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών. Η συζήτηση περιεστράφηκε γύρω από την σημερινή οικονομική κρίση. Αντι να εισπράξω κλίμα απαγοήτευσης από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν ο ίδιος ευχαριστούσε τον Θεό για τον ¨θρησκευτικό τουρισμό που ερχόταν από την Τουρκία¨.
Όταν του ζήτησα διευκρινίσεις μου είπε
Να είναι καλά οι Τούρκοι-αδελφοί μας που έρχονται και αγοράζουν τα βαπτιστικά και τους Σταυρούς τους.
Και συνέχισε…
-Αν πας στα μεγάλα προσκυνήματα του νησιού θα τους δείς με περισσή ευλάβεια να τα επισκέπτονται.
Η σημερινή καθημερινή πραγματικότητα στην Τουρκία δείχνει βασικό έλλειμα δημοκρατίας.
Τι να φοβάται άραγε ο Ερντογάν;
Τους αντιπάλους του ή τα άπλυτα που βγήκαν στο YouTube;
Αυτό που κυρίως φοβάται είναι η αμφισβήτηση του μεγαλοιδεατισμού της αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όνειρο που το χρησιμοποιεί για να¨ παραμυθιάζει¨ κυρίως τις μάζες που στερούνται μορφωτικού επιπέδου.
Για αυτό και εξαγγέλει την λειτουργία πάλι της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σαν τζαμί!!
Αυτά τα όνειρά του όμως προσκρούουν πάνω στην αύξηση του αριθμού των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία που ουσιαστικά ψάχνουν να βρούν ¨το αίμα και τις ρίζες τους¨.
Γι αυτό ο Ερντογάν κλείνει όλα τα δίκτυα κοινωνικού εκδημοκρατισμού της χώρας , μήπως γλυτώσει κάτι.
Ο κ. Ερντογάν είναι ¨πολιτικός νούς ¨και γνωρίζει προς το παρόν να ξεγλιστράει μέσα από τις συμπληγάδες της διεθνούς γεωπολιτικής σκηνής χρησιμοποιώντας όλα τα ¨πρόσφορα εργαλεία¨.
Και τώρα πάμε στην Ελληνική καθημερινή πραγματικότητα που με την μεθοδευμένη προπαγάνδα τόσων ετών εναντίον του Επίσημου Θρησκεύματος μας κατέστησε ο τρόπος του λέγειν ¨κρυπτοχριστιανούς¨ μέσα στην πατρίδα μας.
Τελικά, κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία και ¨κρυπτοχριστιανοί¨στην Ελλάδα, μήπως δούμε αντί της αναβίωσης της πάλαι ποτέ οθωμανικής Αυτοκρατορίας την ¨ πνευματική αναβίωση¨ μιας άλλης ιστορικής και κοσμογονικής Αυτοκρατορίας που τους πολίτες της δεν θα τους ενώνει το twitter αλλά ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΥΓ υπάρχουν γεωπολιτικοί σχεδιασμοί εδώ και χρόνια που μιλούν για την δημιουργία ενδιάμεσου χώρου μεταξύ Ασίας και Ευρώπης. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτά τα σχέδια εκπονήθηκαν για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και μάλιστα σε σχέση με τις πρόσφατες γεωπολιτικές ανατροπές.
Επειδή τα think Tank διείδαν τις δυναμικές που αναπτύσσονται στην γείτονα χώρα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν καταστάσεις.
Τελικά όμως ¨εφαρμόζοντας τα δικά τους σχέδια θα γίνει τελικά το σχέδιο του ΘΕΟΥ¨ όπως έλεγε πριν τριάντα χρόνια ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος.
ΠΗΓΗ:  http://www.pentapostagma.gr/

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου