menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΜΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ

   Από το αρχείο του Συλλόγου.

Σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10η πρωϊνή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, όπου σε ειδική εκδήλωση ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και μίλησε πατρικά σε όλους τους παρευρισκομένους. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Διευθυντή του Ιδρύματος, κ. Κωνσταντίνου Ντούσια,ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των εργαζομένων και των τροφίμων: τον Σεβασμιώτατο και τον π. Θεόδωρο, Υπεύθυνο του Συλλόγου " Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ",  για την πολύτιμη συμβολή της Τοπικής μας Εκκλησίας στην εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής, προσέφερε και στους δύο τιμητική πλακέτα και δώρα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά. 

 Ακολούθως, η εθελόντρια του Συλλόγου κ. Αικατερίνη Σίμου προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, εκ μέρους  των συνεργατών του "Ε", μία ανθοδέσμη με τις εγκάρδιες ευχές όλων για την ονομαστική του εορτή. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: ο Αιδ/τατος π. Χρήστος Παλιάγκας, Πνευματικός Συμπαραστάτης των τροφίμων, οι εργαζόμενοι και όλοι οι τρόφιμοι.
Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" ήταν ένα μεγάλο κιβώτιο με 40 αθλητικά  υποδήματα  για  όλα  τα παιδιά. Μετά το πέρας της σεμνής   αυτής  τελετής  ακολούθησε  δεξίωση. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου