menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

   ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"
 (Από το αρχείο του Συλλόγου)

    Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 5η απογευματινή και μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενότητος και τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών του «Ε», ευλογήθηκε η βασιλόπιτα του Συλλόγου μας. Εφέτος, με απόφαση του Δ.Σ. η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αλμυρού και συγκεκριμένα στην έδρα της «ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ» - του νέου παραρτήματος του «Εσταυρωμένου» - στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου. 
    Προηγήθηκε η τέλεση της Ιεράς Ακολουθίας του Εσπερινού, η ξενάγηση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, η ενημέρωση για την δραστηριότητα του παραρτήματος και στη συνέχεια ευλογήθηκε η βασιλόπιτα  στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού της Ενορίας. Στην γιορταστική αυτή σύναξη μίλησε ο υπεύθυνος της «ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ» π. Χρήστος Μπούντης, προϊστάμενος του Ναού και εντεταλμένος ιερεύς στην ποιμαντική κρατουμένων της φυλακής της Κασσαβέτειας  και ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου. 
     Στην εκδήλωση παρέστησαν: οι ιερείς του Ναού - π. Βελισάριος και π. Δημήτριος - ο π. Σταύρος εφημέριος των Μικροθηβών και συνεργάτης ιερεύς στις φυλακές, εθελοντές της «Διακονίας» και του «Κέντρου Υποδοχής Κρατουμένων», καθώς και μέλη του Συλλόγου μας από τον Αλμυρό.   

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου