menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΦΟΡΜΕΣ & ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΖΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ

  
      Όπως είναι γνωστόν, σε όλους τους χώρους κράτησης, οι κρατούμενοι ζητούν επίμονα φόρμες και παντελόνια τζιν. Ο λόγος που ζητούν αυτά τα είδη είναι καθαρά πρακτικός. Τα τζιν και οι φόρμες είναι ενδύματα αντοχής και "δεν χρειάζονται" τακτικό πλύσιμο. Με τη σκέψη, πως οι περισσότεροι κρατούμενοι είναι άποροι, χωρίς συγγενείς και έσοδα, μπορούμε να κατανοήσουμε  και τις τακτικές παρακλήσεις τους για τα προαναφερθέντα είδη. "Ο Εσταυρωμένος", προσφέρει όλα αυτά τα είδη (και πολλά άλλα) σε όλους τους χώρους κράτησης του Ν. Μαγνησίας και μάλιστα σε τακτική βάση.
     Δυστυχώς, λόγω της πολύμορφης κρίσης, και τα είδη αυτά έχουν μειωθεί στον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" (Γ. Καρτάλη 9 στο Βόλο) που είναι και η μόνη πηγή όλων των αναγκαίων αγαθών που ζητούν οι φυλακές και τα κρατητήρια της περιοχής μας. Για τους λόγους αυτούς, τολμούμε σήμερα να ζητήσουμε από τους συνανθρώπους μας να μας βοηθήσουν και σ' αυτόν τον τομέα.
    Όσοι έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν ΦΟΡΜΕΣ & ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΖΙΝ (ανδρικά), για τους φυλακισμένους, μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" και στο τηλέφωνο 2421020125 για να συνεννοηθούν με τον υπεύθυνο υπάλληλο σχετικά με την παράδοση και την παραλαβή αυτών των ειδών. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου