menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ...ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

      Η Πατρίδα μας περνά μέσα απο το πύρ της δοκιμασίας. Η Ελλάδα είναι κάτω απο κανόνα. Η κρίση, βέβαια, δεν έχει σχέση μόνο με την οικονομία της χώρας, αλλά κυρίως με την κρίση των αξιών και των θεσμών. Ο Ουρανός είναι η αστήρευτη πηγή όλων των αγαθών. Ας μετανοήσουμε για ν'ανοίξει και πάλι η Πύλη του Ουρανού.
      Δυστυχώς, αυτή την περίοδο της δοκιμασίας, εμφανίστηκαν και  πολλοί "ξύπνιοι" (άνδρες και γυναίκες) που επιχειρούν να εξαπατήσουν κάποιους ευλαβείς χριστιανούς για να τους αποσπάσουν  χρήματα.
     ΠΡΟΣΟΧΗ. Ας προσφέρουμε την ελεημοσύνη μας σε πρόσωπα που έχουν πραγματικά ανάγκη ή σε οργανωμένες φιλανθρωπικές και κοινωνικές υπηρεσίες της Εςκκλησίας μας, που λειτουργούν ως οάσεις για τους εμπερίστατους αδελφούς μας. Μεταξύ αυτών παρακαλούμε να ενισχύσετε και τον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ", ο οποίος μεριμνά καθημερινά για πολλές δεκάδες πτωχών (κρατουμένους, αποφυλακισμένους, φυγόποινους, αστεγους, μετανάστες, μονογονεϊκές οικογένειες και τα μέλη των απόρων οικογενιών τους ) και λειτουργεί 4 ΞΕΝΩΝΕΣ για αστέγους.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου