menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥ "Ε"

    1. Το Γραφείο  και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την 2/9/2012.
    2.  Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών "Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ" λειτουργεί καθημερινά απο 8:30 π.μ. -12:30 μ.μ.για την παραλαβή των προσφορών εκ μέρους των συμπολιτών μας. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ αδελφούς μας προσφέρονται είδη ανάγκης ( ενδύματα, υποδήματα κ.α) κάθε ΤΡΙΤΗ απο 10:00 π.μ. -12:00 μ. Κατά την περίοδο του καλοκαιριού "Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ" βοήθησε πολλές δεκάδες απόρων συμπολιτών μας.
    3. Ο Σύλλογος λειτουργεί μόνο για έκτακτα περιστατικά, για την περίοδο του καλοκαιριού, (απευθύνεσθε στον π. Θεόδωρο και στο τηλέφρωνο 2421025409 ).
    4. Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών του "Ε" μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις εγγραφής και τις ομάδες εργασίας απο τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, Πρόεδρο του Δ.Σ. και εφημέριο του Ι. Μητροπ. Ναού Αγίου Νιοκολάου Βόλου.
    5. Κατα την περίοδο του καλικαιριού ο Σ. ικανοποίησε πολλές ανάγκες των κρατουμένων της περιοχής μας.
    6. Η φιλοξενία των αστέγων σενεχίζεται τόσο στους 4 χωρους φιλοξενίας, όσο και σε ξενοδοχείο της πόλεως. 
     7. Καλούνται τα μέλη, οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου 2012 & ώρα 8:30 μ.μ.που θα φιλοξενηθεί στον Θερινό Κινηματογράφο "ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ", όπου θα γίνει η Ά  Προβολή του νέου ψηφιακού δίσκου DVD- ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ με τίτλο:"ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ " -ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΓΗ.

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου