menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Σ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ""

Μετά απο την έκτακτη σύναξη των εθελοντών του Συλλόγου επαναλειτουργούν και πάλι όλες οι υπηρεσίες του Συλλόγου μας. Όλοι οι εθελοντές υπο την καθοδήγησηυ του Δ.Σ. συνεχίζουν την διακονία τους κατα το εξής πρόγραμμα:
1. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μ. Δημητριάδος θα λειτουργεί σε καθημερτινή βάση κατα τις πρωϊνές ώρες 10 π.μ. -12 μ. πλην Σαββάτου και Κυριακής και μεγάλων εορτών.
2. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος "ΔΙΑΚΟΝΙΑ" λειτουργεί απο τον Νοέμβριο του 2010 ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σ. "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" με την βοήθεια των εθελοντών του. Προσφέρει στους απόρους αδελφούς μας:ενδύματα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα και ὀ,τι άλλο προσφέρει η αγάπη των συμπολιτών μας.
Το πρόγραμμα λειτουργίας τυης "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ".
Α΄ Καθημερινά απο 8,30 π.μ. -12,30 μ.μ. δεχόμαστε τα προσφερόμενα είδη, τα οποία θα πρέπει να είναι καθαρά, ελαφρώς μεταχειρισμένα και συδερωφμένα.
Β΄ Οι άποροι αδελφοί μας μπορούν να έλθουν και να παραλάβουν διάφορα είδη, με το ειδικό έγγραφο που θα το παραλαμβάνουν απο την ενορία τους, το Κέντρο Συμπαραστάσεως οικογενείας της Ι. Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη 152 )και το Γραφείο του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" κατα το εξής πρόγραμμα:ΔΕΥΤΕΡΑ 4,30 μ.μ. -6,30 μ.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 π.μ. -12 μ. & 4,30 μ.μ. -6,30 μ.μ. και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 π.μ.-12μ.
Γ Κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα οργανώνουμε στον εξωτερικό χώρο της "ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ" δωρεάν και ελεύθερη επιλογή ενδυμάτων κ.α. ειδών για τους απόρους. Η έναρξη θα γίνει την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου.
Δ΄Το Νέο Παράρτημα του Συλλόγου μας στον Αλμυρό "Η ΚΑΤΑΦΥΓΗ" λειτουργεί καθημερινά στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Μητροπ. Ν. Αγίου Δημητρίου Αλμυρού γι89α τους κατοίκους της περιοχής.